Skip to main content

Boka tidigt-rabatter skidresor 2022/2023 

Det finns mycket pengar att spara på din skidsemester till Alperna, samtidigt som utbudet är som störst. Vi erbjuder boka tidigt-rabatter på många olika typer av boenden på nästan alla våra 22 skidorter i Frankrike, Italien och Österrike.  

  • Spara upp till 1.750kr /person 
  • Gratis ombokning och avbokning fram till den 1/9 2022
  • Boka de mest populära hotellen och lägenheterna
     

Rabatter på hotell och lägenheter i Alperna

Oavsett om du föredrar att bo i lägenhet med eget kök eller på hotell med frukostbuffé eller halvpension så finns det rabatter och pengar att spara. Här hittar du rabatter på allt från enkla lägenheter till lyxiga hotell med SPA. Du kan sjävklart välja om du helst vill flyga, åka buss eller bila ner till Alperna. 

Skidresor med gratis avbokning fram till 1/9

Utbudet av skidresor är som störst just nu - och de mest populära boendena blir uppbokade löpande. Utöver rabatt och stort utbud kan du redan nu sätta ett stort kryss i kalendern för skidresan 2023. Om du mot förmodan skulle få ändrade resplaner erbjuder vi gratis ombokning och avbokning fram till den 1/9 2022. Det byter att du inte har något att förlora och kan avboka gratis fram till den 1/9 med full återbetalning.

Du hittar inte alla rabatter här…

… men många av dem. På den här sidan hittar du ett brett urval av olika boenden med rabatt som inspiration. Hittar du till exempel ett specifikt hotell med rabatt vecka 3, men inte vecka 6. Då rekommenderar vi att du gör en reseökning på vår hemsida så kan det mycket väl vara rabatt på samma hotell just den veckan du helst vill resa.