Skip to main content

Boka tidigt-rabatter skidresor 2023/2024 

Det finns mycket pengar att spara på din skidsemester till Alperna, samtidigt som utbudet är som störst. Vi erbjuder boka tidigt-rabatter på många olika typer av boenden på nästan alla våra 23 skidorter i Frankrike, Italien och Österrike.  

  • Spara upp till 1.680kr /person 
  • Välj på 23 skidorter i Frankrike, Italien och Österrike
  • Boka de mest populära hotellen och lägenheterna
     

Rabatter på hotell och lägenheter i Alperna

Oavsett om du föredrar att bo i lägenhet med eget kök eller på hotell med frukostbuffé eller halvpension så finns det rabatter och pengar att spara. Här hittar du rabatter på allt från enkla lägenheter till lyxiga hotell med SPA. Du kan sjävklart välja om du helst vill flyga, åka buss eller bila ner till Alperna. 

Boka de populäraste boendena

Utbudet av skidresor är som störst just nu - och de mest populära boendena blir snabbt fullbokade. Utöver rabatt och stort utbud kan du redan nu sätta ett stort kryss i kalendern och se fram emot skidsemestern 2024. 

Du hittar inte alla rabatter här…

… men många av dem. På den här sidan hittar du ett brett urval av olika boenden med rabatt som inspiration. Hittar du till exempel ett specifikt hotell med rabatt vecka 3, men inte vecka 6. Då rekommenderar vi att du gör en reseökning på vår hemsida så kan det mycket väl vara rabatt på samma hotell just den veckan du helst vill resa.