Skip to main content

Försäkringar

Trygghet innan och under din skidsemester i Alperna

För att ge dig extra trygghet på din skidresa har du möjlighet att boka både avbeställningsförsäkring och reseförsäkring. 

Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkring som är en av de ledande aktörerna på marknaden inom segmentet reseförsäkring. 

Välj rätt försäkring

För oss på Skilink är det viktigt att du är rätt försäkrad när du reser med oss. Vi kan idag erbjuda försäkringar via Gouda som även gäller vid pandemier/epidemier.

Skilink A/S erhåller provision för försäljning av Goudas rese- och avbokningsskydd. Var uppmärksam på att du redan kan omfattas av en rese- eller avbeställningsförsäkring via din hemförsäkring, kreditkort eller liknande - observera dock att det kan finnas skillnader i försäkringsskyddet.

Gouda Alarm

Öppettider: 24/7/365
Telefon: +45 33 15 60 60
E-post: alarm@gouda-rf.se

Gouda Skadeavdelning

Öppettider: Måndag-fredag kl. 09.00-16.00
Telefon+46 8 615 28 00 (tonval 15)
E-post: claims@gouda-rf.se

Avbeställningsförsäkring

Avbeställningsförsäkring

Boka din skidresa med extra trygghet - Med Goudas avbeställningsförsäkring kan du få dina pengar tillbaka om något oförutsett händer som hindrar dig från att resa. Förutom själva resan med flyg/buss och boende försäkrar du också andra resekostnader som liftkort, skidhyra, transfer och liknande. Avbeställningsförsäkringen gäller helt utan självrisk och kostar 7% av resans pris. Klicka här för att boka din avbeställningsförsäkring Avbeställningsförsäkringen täcker bland annat om du måste avbeställa din resa på grund av någon av följande orsaker: Om du eller andra i resesällskapet...

Reseförsäkring

Reseförsäkring

Extra tygghet på skidsemestern - Vi kan idag erbjuda marknadens tryggaste reseförsäkring via Gouda, som även gäller vid pandemier/epidemier. NYHET! Försäkringen omfattar nu även merkostnader om du blir satt i karantän och inte kan resa hem som planerat oavsett om du är smittad eller ej. – Gäller när du inkluderar tillvalet för semestergaranti Läs mer om vanliga frågor gällande reseförsäkring och Covid-19 längre ner på sidan. Kom ihåg att du behöver en ansvarsförsäkring vid skidåkning i Italien - Italien har 2022-01-01 infört krav om att besökande skidåkare ska ha en...