Skip to main content

Billiga sista minuten-resor till Alperna 2022

Här hittar du prisvärda skidresor med rabatt. Har du en lucka i kalendern och kan resa med kort varsel så kan du göra riktiga fynd och resa på en billig skidsemester.

Sista minuten-skidresor till Frankrike, Italien och Österrike

Vi har samlat de billigaste restresorna till våra 21 skidorter i Frankrike, Italien och Österrike på ett ställe. Det finns något för alla smaker - oavsett om du ska resa med familjen och vill bo i lägenhet, eller om ni är ett par eller en grupp vänner som vill bo på hotell med frukost eller halvpension.

Beroende på antalet lediga flygstolar finns olika sista minuten-resor med flyg från både Arlanda, Landvetter och Kastrup. Vill du hellre bila ner till Alperna finns det även möjlighet att boka sista minuten utan flyg och transfer.

Fynda bland våra restresor och res billigt till Alperna

Bara för att du bokar lite närmare inpå avresa och till ett rabatterat pris behöver du inte kompromissa på kvalité och service. Alla sista minuten-resor inkluderar precis samma service och trygghet som när du bokar en skidresa till ordinarie pris med Skilink.

Drömmer du om en billig skidresa med massvis av skidåkning och lite välförtjänt semester?
Håll utkik på sidan, vi uppdaterar löpande med prisvärda sista minuten-skidresor.

Tveka inte på att kontakta oss om du inte hittade vad du sökte eller om du bara vill ha hjälp att boka en flygstol till Alperna.