Skip to main content

Billiga sista minuten-resor till Alperna 

Här hittar du prisvärda skidresor med rabatt. Håll utkik här på sidan så kan du göra riktiga fynd och resa på en billig skidsemester i vinter.

Skidresor till Frankrike, Italien och Österrike

Vi har samlat några av de billigaste restresorna till våra 23 skidorter i Frankrike, Italien och Österrike på ett ställe. Det finns något för alla smaker - oavsett om du ska resa med familjen och vill bo i lägenhet, eller om ni är ett par eller en grupp vänner som vill bo på hotell med frukost eller halvpension.

Beroende på antalet lediga flygstolar finns olika sista minuten-resor med flyg från både Arlanda, Landvetter och Kastrup. Vill du hellre bila ner till Alperna finns det även möjlighet att boka sista minuten utan flyg och transfer.

Fynda bland våra restresor till Alperna

Bara för att du bokar en resan med rabatt behöver du inte kompromissa på kvalité och service. Alla våra resor inkluderar precis samma service och kvalité som när du bokar en skidresa till ordinarie pris med Skilink.

Drömmer du om en billig skidresa med massvis av skidåkning och lite välförtjänt semester?
Håll utkik på sidan, vi uppdaterar löpande med prisvärda skidresor.

Tveka inte på att kontakta oss om du inte hittade vad du sökte eller om du bara vill ha hjälp att boka en flygstol till Alperna.

Du hittar inte alla rabatter här…

… men många av dem. På den här sidan hittar du ett brett urval av olika boenden med rabatt som inspiration. Hittar du till exempel ett specifikt hotell med rabatt vecka 10, men inte vecka 11. Då rekommenderar vi att du gör en reseökning på vår hemsida så kan det mycket väl vara rabatt på samma hotell just den veckan du helst vill resa.  

Visa filter