Skip to main content

Skidresa nyår  

Nyårsresor till alperna 2022

Vad är bättre än att avsluta året med en skidresa och fira in det nya året med en ordentlig nyårsfest i alperna. Spendera mellandagarna med skidåkning och umgås med vänner och familj med en aktiv skidsemester.  

Många av hotellen och restaurangerna arrangerar nyårsmiddagar och du kan vara säker på en minnesvärd nyårsfest. Miljön i alperna är storslagen i förväg, men det är en helt speciell upplevelse att fira nyår i alperna med fyrverkerier över alptopparna.  

Vart ska man resa över nyår?

På Skilink erbjuder vi skidresor till 23 olika skidorter i Frankrike, Italien och Österrike. Nyår är absolut högsäsong för skidsemester i Europa och samtliga skidorter är snösäkra denna tid på året. Boka din skidsemester redan idag och fira in 2023 i Alperna.

Resmål nyår

Nyårsafton infaller på en lördag i år och de flesta hotellen och lägenheter i alperna har trots detta valt att behålla lördag som bytesdag (Lör 31/12 - Lör 7/11)

Det finns även ett fåtal boenden som byter gäster på andra datum. Tveka inte på att kontakta oss med just dina önskemål och datum för ert nyårsfirande i Alperna.

Hotel Götschlhof, Schladming (Tis 27/12 - Tis 3/1)
Chalet Murr, St Anton (Ons 28/12 - Ons 4/1)

Kontakta oss idag så hjälper vi gärna till att planera just er skidresa till alperna kring nyår.