Skip to main content
Julemand på ski i sneen i Val Thorens
Image: Skiferie i julen i Val Thorens

Skidresa jul 2024

Fira jul i alperna

En skidsemester i alperna bjuder på kvalitetstid och mysiga stunder med familjen bland snöklädda alptoppar. En skidresa denna tid på året är något helt speciellt och är den bästa julklappen till familjen.  

Skidorterna i alperna pyntar upp byarna och skapar en härlig julstämning. Det bästa av allt är att man är 100% garanterad en vit jul, och är aktiva tillsammans med massvis av skidåkning. Det är svårslaget att vara utomhus i solen hela dagen och komma hem till ett dukat bord för en god middag.  

Vart ska man åka över julen?

De svala temperaturerna gör att snösäkerheten är stor och snöförhållandena är riktigt fina i alperna i slutet av december. Oavsett om du har en förkärlek till Frankrike, Italien eller Österrike så kan du vara säker på fantastisk skidåkning och ett riktigt familjeäventyr. Fira jul i alperna i ett vinterlandskap och dansa runt granen i pjäxorna efter en dag full med skidåkning. 

Resmål jul

Samtliga våra 23 skidorter är öppnna under julen och erbjuder snötäckta bergstoppar och fin skidåkning.. Både julafton och nyårsafton infaller på en lördag i år och de flesta hotellen och lägenheter i alperna har trots detta valt att behålla lördag som bytesdag (Lör 24/12 - Lör 31/12).

Men det finns även ett fåtal boenden som byter gäster på andra datum. Tveka inte på att kontakta oss med just dina önskemål och datum för julen 2024.

Hotel Götschlhof, Schladming (Tis 20/12 - Tis 27/12)
Chalet Murr, St Anton (Ons 21/12 - Ons 28/12)

Kontakta oss idag så hjälper vi till med förslag för just er skidsemester över julen.