Skip to main content

Trygghet med paketresor

Vad är en paketresa 

En paketresa avser en kombination av minst två olika resetjänster på samma resa, och som bokas via en resbyrå. Det kan till exempel vara transport + boende eller boende + liftkort. Hos Skilink är samtliga våra resor som utgångspunkt paketresor, och faller därmed under paketreselagen. Som konsument får du bästa möjliga skydd och säkerhet genom att boka en paketresa. 
 

Skydd mot Covid-19 

Vi genomför inte resor till resmål där det krävs att du isolerar dig eller går i karantän vid ankomst eller hemkomst. Du erbjuds i så fall att boka om din resa till en annan tidpunkt, ett annat resmål eller avboka din resa.  

Vi rekommenderar att man tecknar en avbeställningsförsäkring som täcker om någon i resesällskapet skulle diagnostiseras med Covid-19 kort innan avresa, och till följd av detta inte kan genomföra den aktuella resan.  
 

Ekonomisk säkerhet och garanti för återbetalning 

Skilink A/S är ansluten till Rejsegarantifonden och har medlemsnummer 3347. Det innebär att du alltid är garanterad återbetalning om något mot all förmodan skulle inträffa med oss som researrangör.