Skip to main content

Din researrangör

Skidsemester med Skilink

En resebyrå du kan lita på 

Vi kan garantera dig att din trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet. Våra medarbetare har tillsammans över 100 års erfarenhet av att arrangera skidresor till alperna. Du kan därmed vara säker på att vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att du ska få en trygg och avkopplande skidsemester.

Vi har varit aktiva i branschen sedan 1989, och vårt signum har alltid varit att skapa trygga och minnesvärda skidupplevelser i alperna.

Du kan ha 100% förtroende för våra hälso- och säkerhetsåtgärder samt arbetsrutiner. Vi anpassar oss till situationen med Covid-19 och följer noga myndigheternas rekommendationer - allt för att du ska få bästa möjliga kundupplevelse.

Stor flexibilitet om du skulle ångra dig

Skilink erbjuder fri avbokning på alla skidresor fram till 1/10 2021. Men skulle du trots allt få ändrade planer kan du fram till 1/11 kostnadsfritt boka om din resa, till en annan vecka eller annat resmål, alternativt flytta din resa till skidsäsongen 22/23 istället. Efter 1/11 2021 gäller ordinare avbokningsvillkor.

Det viktigaste är att du känner dig trygg när du bokar en resa med oss. Ovanstående villkor gäller oavsett anledning och ger dig stor flexibilitet och extra trygghet. Boka vinterns skidresa och dröm dig bort till skidåkning och vita alptoppar.

Trygghet med paketresor

Trygghet med paketresor

Vad är en paketresa - En paketresa avser en kombination av minst två olika resetjänster på samma resa, och som bokas via en resbyrå. Det kan till exempel vara transport + boende eller boende + liftkort. Hos Skilink är samtliga våra resor som utgångspunkt paketresor, och faller därmed under paketreselagen. Som konsument får du bästa möjliga skydd och säkerhet genom att boka en paketresa. Skydd mot Covid-19 - Vi genomför inte resor till resmål där det krävs att du isolerar dig eller går i karantän vid ankomst eller hemkomst. Du erbjuds i så fall att boka om din resa ti...