Skip to main content

Om Skilink

Vår historia

Skilink genomsyras av erfarenhet, kunskap om Alperna och fokus på nöjda gäster. Det är också en historia om om vänskap och uppmuntran från tidigare gäster, medarbetare och samarbetspartners i Alperna.  

Över 100 års erfarenhet

Med ett team bestående av de två ursprungliga grundarna av Nortlander Skitours för över 30 år sedan, samt flera tidigare medarbetar är det lagt en stabil grund med långt över 100 års erfarenhet. Vi har valt att ge oss ut på en ny (skid)resa, där vi med vår stora erfarenhet av att driva resebyrå fokuserar på att arrangera de bästa möjliga skidresorna för våra gäster.

Vi kan Alperna som vår egen backficka och vet det mesta som är värt att veta om våra resmål. Tack vare vårt stora kontaknät kan vi erbjuda de mest populära resmålen i Alperna till billiga priser. Till vintern 2023/2024 erbjuder vi över 400 olika hotell och lägenheter i Alperna, och dessutom kan du välja på ett antal nya spännande skidorter.

Det var naturligt att starta 

Efter massor av positiva uttalanden och ryggdunkningar från vänner, bekanta, tidigare gäster, samarbetspartners och medarbetare kändes det som det mest naturliga i världen att göra det vi älskar igen - nämligen att arrangera skidresor till Alperna för svenska skidentusiaster. 

Nöjda gäster är det viktigaste

Vi fokuserar på att våra gäster är nöjda och glada! När du planerar din skidsemester till Alperna vill vi vara det naturliga valet. Detta gör vi genom att ha några av marknadens lägsta priser, vara tillgängliga så mycket som möjligt (och det är vi nästan alltid), samt erbjuda trygga och minnesvärda alpresor. 

Vårt stora program uppdateras regelbundet och vi letar ständigt efter nya och spännande resmål och boendealternativ. 

Möt teamet bakom Skilink