Skip to main content

Covid-19

UD’s reseinformation

Resor genomförs inte vid avrådan

Vi följer svenska utrikesdepartementets reseinformation, och håller oss noga uppdaterade på lokal myndigheters rekommendationer. Skulle svenska UD avråda från icke nödvändiga resor till ditt resmål 0-14 dagar innan avresa får du din resa avbokad och fullt återbetalad. Alternativt kan du välja att flytta din resa till ett annat resmål, eller till en senare tidpunkt.

Du kan läsa mer om UD's reseinformation för våra resmål nedan:

Resegaranti och återbetalning inom 14 dagar

Om vi inte skulle kunna genomföra din resa till följd av Covid-19, kan du antingen boka om din resa eller få hela resan återbetalad inom senast 14 dagar. Alla våra resor är som utgångspunkt paketresor, och faller därmed under paketreselagen. En paketresa avser en kombination av minst två olika resetjänster på samma resa och som bokas via en resebyrå. Det kan till exempel vara transport + boende eller boende + liftkort.

Som konsument får du bästa möjliga skydd genom att boka en paketresa. Skilink A/S har ställt resegaranti och är ansluten till Rejsegarantifonden med medlemsnummer 3347. Det innebär att du alltid är garanterad återbetalning om något mot all förmodan skulle inträffa med oss som researrangör.

Reseinformation

Information om ditt resmål

Reseinformation - Sidan uppdateras löpande: Senaste uppdateringen 2023-01-04 UD’s reseinformation Vi följer svenska utrikesdepartementets reseinformation och håller oss noga uppdaterade på lokala myndigheters rekommendationer och riktlinjer. Är du fullvaccinerad eller har intyg på genomgången covid-19-infektion kan du som utgångspunkt resa till samtliga våra resmål. Reglerna varierar och kan förändras. Det är därför viktigt att du kontrollerar inreseregler och respektive lands riktlinjer innan avresa. Läs mer om UD's reseinformation och lägesbild för våra resmål nedan: Italien...

Frågor och svar

Frågor och svar

Är min skidresa omfattad av paketreselagen? - Ja! Alla skidresor du hittar på vår hemsida inkluderar minimum boende och liftkort. De är en paketresa så länge du bokar minimum två olika resetjänster på samma resa via en resebyrå. Det betyder att du ska avboka specifika delar av resan för att inte uppfylla kraven för en paketresa. Kan jag ändra mig efter jag har bokat? - Det beror på när du bokar och när du vill ändra din resa. Vi erbjuder fri avbokning på alla skidresor vintern 23/24 fram till 1/9 2023. Fram till detta datum kan du omboka eller avboka din resa utan ko...