Skip to main content
Image: Skiløb på pisten i Schladming i Østrig

Covid-19

UD’s reseinformation

Resor genomförs inte vid avrådan

Vi följer svenska utrikesdepartementets reseinformation, och håller oss noga uppdaterade på lokal myndigheters rekommendationer. Skulle svenska UD avråda från icke nödvändiga resor till ditt resmål 0-14 dagar innan avresa får du din resa avbokad och fullt återbetalad. Alternativt kan du välja att flytta din resa till ett annat resmål, eller till en senare tidpunkt.

Du kan läsa mer om UD's reseinformation för våra resmål nedan:

Resegaranti och återbetalning inom 14 dagar

Om vi inte skulle kunna genomföra din resa till följd av Covid-19, kan du antingen boka om din resa eller få hela resan återbetalad inom senast 14 dagar. Alla våra resor är som utgångspunkt paketresor, och faller därmed under paketreselagen. En paketresa avser en kombination av minst två olika resetjänster på samma resa och som bokas via en resebyrå. Det kan till exempel vara transport + boende eller boende + liftkort.

Som konsument får du bästa möjliga skydd genom att boka en paketresa. Skilink A/S har ställt resegaranti och är ansluten till Rejsegarantifonden med medlemsnummer 3347. Det innebär att du alltid är garanterad återbetalning om något mot all förmodan skulle inträffa med oss som researrangör.