Skip to main content

Lägenheter Premium Arcs 1950 Le Village (Antal stjärnor: 5 stjärnor)

Med fokus på familjer har vi här ett 5-stjärningt lägenhetshotell som ligger i Arc 1950, en bilfri by som passar perfekt till familjer. Lägenhetshotellet består av 8 olika byggnader där var och ett av dem har sin egna stil och unika inredning, vilket lägenheterna i husen influeras av.  

I alla byggnaderna finns det lägenheter i olika storlekar från 2 till 10 personer. Dessutom finns de i kategorierna standard eller superior för den som vill ha lite extra yta. Samtliga lägenheter har ett privat badrum med dusch och toalett samt ett välutrustat kök.  

Premium Arc 1950 Le Village stora wellness- och spaområde är något utöver det vanliga. Här hittar du 4 stycken uppvärmda utomhus pooler och en inomhus pool. Därtill har vi spaområdet med bland annat bastu och en fantastisk utsikt ut över skidområdet och till Mont Blanc. Alla lägenheter har fri tillgång till pooler, men då områdena är uppdelade är det olika från lägenhet till lägenhet om du har tillgång till en inomhus- eller utomhuspool.

Det finns även möjlighet att köpa till halvpension eller frukost om man inte önskar laga mat i lägenheten (se priser genom att klicka "Boka nu").

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:50 m
Avstånd till lift:50 m
Avstånd till centrum:100 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:100 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
Swimming poolJa
GymJa
Boendet
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
UgnJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta