Skip to main content

Hotel "Val Claret" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Som namnet antyder så ligger detta trevliga hotell i bydelen Val Claret med ski-in/ski-out precis vid de fantastiska pisterna i Tinges.

Hotellet är ett "all-inclusive" hotell med mat och dryck inkluderat i priset. I hotellets restaurang serveras frukostbuffé, lunch, eftermiddags-snack och middag. Då hotellet ligger precis vid backen är det enkelt att svänga förbi hotellet för en gratis lunch om man önskar. Samtliga måltider serveras som buffé med franska specialiteter och ett stort urval av valmöjligheter för både vuxna och barn. Vill man hellre prova hotellets Savoyard restaurant finns det möjlighet att göra det en kväll under veckan.  

Efter dagens skidåkning kan man njuta av gratis öl, ett urval av drinkar, vin och alkoholfrialternativ. När solen är framme finns en stor och härlig solterrass. Vill man hellre koppla av med ett besök i SPA-avdelningen finns det både inomhuspool och olika typer av bastu.  

Ett par kvällar under veckan är det olika typer av underhållning för både vuxna och barn. Skulle man inte vilja åka skidor en hel dag kan man tillexempel långa snöskor och kälkar gratis i receptionen.  

Välkommen till Hotell Val Claret och en "all-inclusive" skidsemester där det mesta ingår redan hemifrån! 

Få mer inspiration för din skidresor till Frankrike och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresa till Tignes här.

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:0 m
Avstånd till lift:80 m
Avstånd till skidbuss:250 m
Avstånd till centrum:150 m
Avstånd till affärer:200 m
Avstånd till skiduthyrning:20 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
BastuJa
ÅngbastuJa
Swimming poolJa
GymJa
LekrumJa
Boendet
Inkl. HelpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa

Bykarta