Skip to main content

Hotel Kandahar (Antal stjärnor: 3½ stjärnor)

Perfekt placerat hotell på huvudgatan i Val d’Isère, precis vid rondellen mitt i byn. Ett säkert val för dig som vill bo centralt med bra standard och en mysig atmosfär.  

Hotel Kandahar är byggt efter den lokala stilen med en mix av trä- och stenmaterial och har en modern invändig inredning. På morgonen serveras det en gedigen frukostbuffé i den mysiga restaurangdelen. Här kan man också njuta av en drink på eftermiddagen framför brasan.  
 
46 smakfullt inredda rum och suiter med balkong 
Det finns ett mindre wellnessområde med gym, bastu och ångbastu. Bastun är perfekt avkoppling för trötta ben efter dag full med skidåkning. Hotellet har totalt 46 rum och suiter i olika storlekar. Alla rummen har balkong och är smakfullt inredda med behagliga materialval och färger. Utöver har alla rum badrum med wc/dusch, hårtork, TV, telefon, safety box och gratis WiFi.  

Boendet inkluderar frukostbuffé men i hotellets källare ligger Restaurant Alsace som serverar lokala rätter i en avslappnad miljö. Vi rekommenderar varmt ett besök för middag under er vistelse i Val d’Isère!   

*Minimumålder utan målsmans sällskap är 20 år. Kontaka oss om du är under 20 år och vill boka en resa.

Få mer inspiration för din skidsemester till Frankrike och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Val d'Isere här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:250 m
Avstånd till lift:250 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:0 m
Avstånd till affärer:50 m
Faciliteter
WifiPå rummet
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
SkidförvaringJa
KonferansrumJa
LekrumJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta