Skip to main content

Chalets Les Balcons de Val Thorens (Antal stjärnor: 3½ stjärnor)

I den över och soldränkta delen av Val Thorens med fantastisk utsikt över dalen ligger Chalets Les Balcons de Val Thorens. Från dessa populära chaletlägenheter börjar skidåkningen mer eller mindre utanför dörren. På eftermiddagen kan man komma tillbaka till lägenheten via en lite brantare transportpist.  

Rymliga chaletlägenheter för 2-16 personer 
Här finner du lägenheter i alla storlekar från 2 - 16 personer. Därmed är komplexet passande för sällskap i olika konstellationer som gärna vill kunna bo tillsamman. Här bor du i en lite lugnare del av byn med 2 restauranger, 2 skidbutiker och en minimarket, så du har allt du behöver i närheten. Annars är det bara en kort promenad ner till centrum av byn.  

600 m² Spa & Wellnesområde 
Efter en fullspäckad dag med skidåkning finns det möjlighet att koppla av i det 600 m² stora Spa & Wellnesområde med utsikt över dalen. Här finns det swimmingppol, barnpool, 2 jacuzzi, bastu, ångbastu och relaxområde. Det finns dessutom möjlighet att boka Spa- och massagebehandlingar (mot avgift). 

Les Balcons de Val Thorens är ett av våra mest populära och prisvärda boenden för sällskap som föredrar att bo i chaletlägenheter. Det finns också möjlighet att tillköpa halvpension på residenset för den som inte önskar laga mat hemma i lägenheten.  

Se fler hotell, lägenheter och skidresor till Val Thorens. Här hittar du alla våra skidresor till Frankrike.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:50 m
Avstånd till lift:50 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:700 m
Avstånd till affärer:50 m
Faciliteter
WifiI gemensamma områden
BarJa
RestaurangJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa, mot betalning
Swimming poolJa
Boendet
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
UgnJa, i några lägenheter
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta