Skip to main content

Hotel Koh-I Nor (Antal stjärnor: 5 stjärnor)

Koh-I Nor är ett av de senare tillskotten av högklassiga hotell i Val Thorens. I den övre delen av byn hittar man denna diamant som stoltserar med panoramautsikt mot de omkringliggande bergen. Här får du faciliteter,  och service i absolut toppklass under din skidsemester. Namnet Koh-I Nor kommer från en av världens största diamanter och som sitter i Drottning Elizabeth’s krona. 

Michelin-kock och gastronomiska upplevelser 
Michelin-kock Eric Samson ansvarar för hotellets tre restauranger: Le Diamant Noir, L’Atelier D’Eric och La Cave. De två förstnämnda bjuder på gastronomi i en klass för sig själv, medan La Cave serverar på lokala specialiteter från Savoyarde i en mer avslappnad miljö. I Loungebaren kan du njuta av med en cocktail framför brasan och avkopplande pianomusik.  

Enastående faciliteter med Spa- och wellnessavdelning 
Efter en dag med skidåkning kan du skämma bort dig själv i hotellets fina Spa- och wellnessavdelning. Här finns det pool, bastu, ångbastu, gym och andra fina faciliteter. Det finns även Spa med ett brett urval av behandlingar (mot avgift).  

Du kan planera din vistelse efter just ditt önskemål och det finns rum i många olika kategorier att välja på. Samtliga rum är smakfullt inredda i modern design och fina textiler och materialval. De läckra badrummen är utrustade med hårtork, Black Dimond toalettartiklar, badrockar och tofflor. Utöver det är det privat balkong, minibar, telefon, TV, safety box, WiFi samt kaffemaskin på rummen.   

Sammanfattningsvis ett unikt hotell som garanterar dig en upplevelse utöver det vanliga i Val Thorens!

Mer inspiration till skidsemestern?
Se fler skidresor till Val Thorens här och alla skidresor till Frankrike här.

Gästomdömen

Gästbetyg
4,6 / 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 22 omdömen

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:0 m
Avstånd till lift:700 m
Avstånd till skidbuss:400 m
Avstånd till centrum:700 m
Avstånd till affärer:700 m
Avstånd till skiduthyrning:450 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa, 3 st
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
KonferansrumJa
LekrumJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa

Bykarta