Skip to main content

Hotel "Les Arolles" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Här bjuds du på ett riktigt familjevänligt hotell med mycket aktiviteter för både barn och vuxna. Dessutom hittar du backen precis utanför hotellet så alla snabbt och enkelt kan ta sig ut i Val Thorens härliga skidsystem. 

På hotell Les Arolles är halvpension inkluderat för alla gäster. Till frukost dukas det fram en trevlig buffé med bland annat flera varma rätter, pannkakor, ostar, färsk frukt, bröd och mycket mer. Efter en dags skidåkning är snackbaren öppen där det varje dag bjuds på flera olika sorters kakor och gott snacks för både barn och vuxna. Slutligen kvällen serveras en läcker buffé med flera olika rätter och efterrätter, här tänker de också på barnen som har sin egna buffé med flera barnvänliga rätter att välja mellan. Husets vin. vatten och juice är inkluderat i halvpensionen.

Bokar du din resa mellan 22/03 - 23/05 bjuds du på all inclusive utan att behöva betala extra. Då får du även lunch och gratis drinkar i hotellbaren (ett urval av olika drycker både med och utan alkohol) inkluderat. 

Om kroppen behöver lite återhämtning efter en lång dag med skidåkning kan du besöka hotellets wellnessavdelning där du hittar jacuzzi, bastu och ångbad. För detta måste du boka tid så en god idé är att göra det redan när du kommer. Viktigt att notera är att åldersgränsen för spat är 18 år, med undantag för onsdag eftermiddagar då barn i åldrarna 14-18 kan besöka spat i sällskap med en vuxen. 

Rummen är skapta så att de flesta rum kan länkas ihop. Det betyder att reser ni som en familj med 2 vuxna och 2 barn så får ni 2 rum med en förbindelsedörr emellan. Alla rum har egen dusch, toalett och TV. 

För att få det lilla extra på semestern så finns det underhållning för hela familjen med allt från barnklubben, till ungdomsrummet med spelautomater och kvällsunderhållning på stora scenen. Om solen skiner och du vill koppla av i solstol är hotellets stora solterrass den perfekta platsen. 

Boka in din resa med familjen till Hotel Les Arolles och ni kommer kunna njuta av god mat, dryck, friskvård och underhållning under skidsemestern.  

Få mer inspiration för din skidsemester till Frankrike och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Val Thorens här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:10 m
Avstånd till lift:300 m
Avstånd till centrum:250 m
Avstånd till affärer:250 m
Avstånd till skiduthyrning:200 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
KonferansrumJa
LekrumJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa

Bykarta