Skip to main content

Hotel Marielle (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Nya 4-stjärniga Hotel Marielle är idealiskt beläget precis vid barnbacken och nybörjarområdet. Med en elegant och sportig interiör hyllar hotellet den berömda skidvärldsmästarinnan Marielle Goitschel. 

Hotellet består av 83 trevliga rum och fina faciliteter i form av bar/lounge, lekrum för de minsta gästerna samt en wellnessområde med bastu, ångbastu och relax med vilstolar. Det finna även möjlighet att boka massage och behandlingar (mot avgift).  

I restaurangen serveras det en gedigen buffé på kvällen med inspiration från det franska köket och på morgonen finns ett stort urval så att man är redo och full av energi för dagens skidåkning. Passerar man hotellet runt lunchtid kan man också göra ett stopp på solterrassen och beställa något från snack-baren.  

Hotel Marielle erbjuder rum i ett brett urval med allt från dubbelrum till de populära familjerummen. Samtliga rum är utrustade med badrum med wc, dusch/badkar och årtork. Utöver det finns det minibar, Nespresso kaffemaskin, TV, safetybox och high speed WiFi.  

Oavsett om ni reser med familjen, vännerna eller som par så är Hotell Mariell ett bra alternativ där man får mycket för pengarna!  

Se fler hotell, lägenheter och skidresor till Val Thorens. Här hittar du alla våra skidresor till Frankrike.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:0 m
Avstånd till lift:50 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:600 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:50 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
KonferansrumJa
LekrumJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta