Skip to main content

Hotel Le Hameau Du Kashmir (Antal stjärnor: 4½ stjärnor)

Bland Val Thorens bästa hotell hittar du Le Hameau Du Kashmir där exklusivitet och komfort lägger grunden för din vistelse. Det är ingen slump att hotellet heter Kashmir för här har du möbler, bilder och inredning som är inspirerad ifrån Himalaya.  

En storartad och läcker frukostbuffé serveras varje morgon och är inkluderad i priset. Önskar du att också serveras middag går det att köpa till när du gör bokningen. Hotellet är känt för sin restaurang ”Beef and Lobster” och deras härliga solterrass där du kan njuta av din frukost eller en god middag.  

Le Hameau Du Kashmir erbjuder enbart suiter i storlekar från 40 m²  till 80 m². Den minsta suiten är inredd med 2 sovrum, ett med 1 dubbelsäng och ett med 1 enkelsäng, 2 badrum där ena har dusch och det andra badkar samt vardagsrum med ett kök och en härlig balkong.  

Precis utanför dörren finns skidbackarna och efter en dag på skidor kan du besöka ett av de 2 stora wellnessområden som finns på hotellet. Här hittar du bland annat pool, flera olika bastur och jacuzzi. Dessutom har du en meny av olika massagebehandlingar att boka (mot avgift).  

Luta dig tillbaka och njut av detta härliga 4-stjärniga hotell.  

P.S. Önskar du boka lägenheter utan pension men med samma standard kan vi även erbjuda “Lägenheter Le Hameau Du Kashmir”. 

Få mer inspiration för din skidsemester till Frankrike och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Val Thorens här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:20 m
Avstånd till lift:250 m
Avstånd till centrum:350 m
Avstånd till affärer:350 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringJa, (mot avgift)
Boendet
Inkl. FrukostJa
Inkl. HalvpensionNej, (kan köpas till)
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
UgnJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta