Skip to main content

Le Machu Pichu (Antal stjärnor: 3 stjärnor)

Le Machu Pichu ligger i anslutning till lägenhetskomplexet Les Temples du Soleil och delar samma faciliteter med bland annat jacuzzi, bastu m.m. (mot avgift). 

Här bor ni med ski-in / ski-out och behöver aldrig tänka på att gå långt i pjäxor. På kvällen kan ni antingen umgås och laga mat i lägenheten eller gå ut och äta på någon av Val Thorens många restauranger. Det går även köp till halvpension eller frukost på Restaurang La Grange (Se priser genom att klicka "Boka nu").  Skiduthyrning, affärer och matbutik hittar du självklart också i närheten av lägenheten.    
 
Bra val för en grupp av vänner
Lägenheterna på Le Machu Pichu har plats för upp till 6 personer och är av enklare standard, men är funktionella och har allt man behöver. Många av lägenheterna har våningssäng vid entrén, bäddsoffa i vardagsrummet samt separat sovrum. Samtliga lägenheter har också kök med kokplattor/spishäll, kylskåp, ugn och diskmaskin. Från lägenhetens balkong har ni fin utsikt mot bergstopparna.  

Le Machu Pichu är helt klart ett bra val för dig som reser med vännerna! 

Se fler hotell och lägenheter för din skidresa till Val Thorens här och läs mer om alla våra skidresor till Frankrike här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:50 m
Avstånd till lift:100 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:600 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:100 m
Faciliteter
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa

Bykarta