Skip to main content

Residence Montana Plein Sud (Antal stjärnor: 5 stjärnor)

Residence Montana Plein Sud är ett läckert lägenhetskomplex uppfört i den lokala stilen med mycket sten- och trämaterial. Här får ni en lyckad semester i rymliga och moderna lägenheter. Efter dagens skidåkning finns det skidförvaring med pjäxtork. Avsluta eftermiddagen med ett avkopplande besök i Spa- och wellnessområdet med swimmingpool, bastu och hamam.  

Lägenheterna är smakfullt inredda och håller god standard. Du kan välja på 3-rumslägenhter för 4 personer upp till 5-rumslägenheter för 8 personer. De mindre lägenheterna är 55 - 60 m² med 2 separata sovrum samt badrum. De stora lägenheterna på 100 - 110 m² har 4 sovrum och flera badrum. Lägenheterna med flera badrum har oftast minst ett badrum med badkar/jacuzzi.  

I anslutning till vardagsrummet har man ett modern och välutrustat kök med allt vad man behöver för att laga en trevlig middag med resesällskapet.  

Receptionen är öppen 08.00-20.00 och finns behjälpliga under er vistelse. Här finns det även möjlighet att förbeställa färskt bröd och baguetter. 

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:20 m
Avstånd till lift:50 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:900 m
Avstånd till affärer:350 m
Avstånd till skiduthyrning:200 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
Boendet
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
UgnJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa