Skip to main content

Chaletlägenheter "Plein Sud Residence" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Detta 4-stjärniga lägenhetskomplex står redo att hälsa er välkomna till en minnesvärd skidsemester i härliga Val Thorens. Skidåkningen hittar du precis utanför dörren och på Residence Hermine (200 meter från boendet) har du fri entré till wellnessområdet där du kan slappna av i den uppvärmda poolen eller bastun.  

Lägenheterna finns i storlekar från 4 till 14 personer och är inredda i traditionell Savoyarde stil. De har TV, safety box, telefon, badrum med dusch, toalett, hårtork och handdukstork samt ett välutrustat kök med bland annat spis, kylskåp med frys, mikro med grill, vattenkokare, brödrost och coffee maker. Dessutom har alla lägenheter öppen spis och balkong. 

I huset finns ”Spa des Neiges” - ett härligt spa som du har möjlighet att besöka mot en rabatterad avgift. I receptionen kan du låna raclette-, fondue- och Pierradeutrustning och i receptionsområdet har du gratis WiFi. Du kan också beställa nybakat bröd som levereras till lägenheten varje morgon för lite extra lyxig känsla.  

Välkomna att besöka Plein Sud Residences fina lägenheter med perfekt läge i Val Thorens.

Få mer inspiration för din skidsemester till Frankrike och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Val Thorens här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:0 m
Avstånd till lift:200 m
Avstånd till skidbuss:100 m
Avstånd till centrum:250 m
Avstånd till affärer:250 m
Avstånd till skiduthyrning:200 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
Swimming poolJa (På Hermine, 200 m)
GymJa
Boendet
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa, förutom köket
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
UgnJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta