Skip to main content

Hotel "Astoria Canazei" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Hotel Astoria är en mysig pärla i centrala Canazei. En kort promenad bort ligger Canazei by med mysiga restauranger, afterski-barer. Hotellet har en egen shuttle bus som snabbt och bekvämt kör dig fram och tillbaka från liften. 

Hotellets rum är stora, trevliga och ljusa med trä- och stenmaterial som ett genomgående inslag. Det finns olika rumstyper från standardrum till sviter med spa. Alla rum är inredda med eget badrum med toalett och dusch samt TV. 

På Hotel Astoria ingår det 3/4-pension vilket innebär att det serveras en stor frukostbuffé med bröd, kakor, yoghurt, ostar, frukt, ägg och mycket mer på morgonen. När du kommer tillbaka på eftermiddagen (15.30-17.30) efter dagens skidåkning serveras en afterski-buffé som kan dämpa den värsta hungern innan en 4-rätters meny serveras på kvällen. En gång i veckan är det en galamiddag med live musik och för barnen finns en speciell barnmeny. 

Hotellet har en fantastisk relaxavdelning där du hittar en 100m2 stor pool, en babypool, jacuzzi, ångbastu, sweet spa och mycket mer. Dessutom finns det möjlighet att boka skönhets- och massagebehandlingar mot avgift. Notera SPA-avdelningen är öppen för alla över 16 år. 

För de minsta gästerna finns ett stort lekrum med rolig underhållning och aktiviteter. Det finns bland annat spel, böcker och filmer. 

Se fler hotell och lägenheter för din skidresa till Canazei här och läs mer om alla våra skidresor till Italien här.

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:500 m
Avstånd till lift:500 m
Avstånd till skidbuss:0 m
Avstånd till centrum:50 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:100 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
LekrumJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
Inkl. HelpensionJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
MinibarJa
SpisJa

Bykarta