Skip to main content

Hotel "Dolomiti" (Antal stjärnor: 3 stjärnor)

Klassiskt och traditionellt hotell som ligger i centrum av Canazei. Stilen på hotellet är typiskt Habsburg med höga träpaneler, välvda tak och med en inredning i historisk stil. Det bjuds på en varm och gästvänlig atmosfär med närhet till både shopping och skiduthyrning. Dessutom är det bara kort gångavstånd till liften.  

På hotellet finns det bar och trevliga sällskapsrum och för den som önskar mer underhållning ligger hotellet i direkt anslutning till Kaisserstube och Kaisser Pub. Vill ni hellre slappna av kan ni besöka hotellets spaavdelning med bastu, ångbastu, jacuzzi. Där finns det också möjlighet till att boka massagebehandlingar (mot avgift).  Och för den som inte rört på sig tillräckligt i pisten så finns hotellets gym.  

Rummen är individuellt inredda i klassisk stil. På samtliga rum finns dusch, toalett, hårtork, telefon, värdeskåp och tv. De flesta rum har dessutom balkong. 

Det ingår halvpension i vistelsen och serveras en frukostbuffé på morgonen samt en 3-rätters middagsmeny med valmöjligheter på kvällen. 

Se fler hotell, lägenheter och skidresa till Canazei. Här hittar du alla våra skidresor till Italien.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:300 m
Avstånd till lift:400 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:50 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:50 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
GymJa
KonferansrumJa
LekrumJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta