Skip to main content

Lägenheter "Monti Pallidi" (Antal stjärnor: 2½ stjärnor)

Lägenhetshuset Monti Pallidi ligger med närhet till centrum av Canazei och på en gata strax bakom huvudgatan. Här bor du i ett lägenhetshus på 3 våningar med närhet till både supermarkets och mysiga smågator. 50 meter från huset stannar skidbussen som snabbt tar dig till huvudliften, vill du istället ta en promenad som uppvärmning är det 700 meter.  

Vi erbjuder 2 familjevänliga lägenheter i huset. De är båda väl utrustade och det finns gratis WiFi samt parkering för lägenheternas gäster.  

Den ena lägenheten är en 3-rumslägenhet för 6 personer på 80m2 fördelat på 2 våningar. På bottenvåningen är det ett sovrum för 2 personer samt en altan. På övervåningen är det snedtak och det finns ett sovrum för 2 personer, ett kök/vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer samt badrum med dusch och toalett. Lägenhetens kök är utrustat med kylskåp, diskmaskin, 4 keramiska kokplattor och ugn.  

Den andra lägenheten är också en 3-rumslägenhet för 6 personer men på 65m2. Det finns 2 sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med 2 enkelsängar. I köket/vardagsrummet finns det en bäddsoffa för 2 personer samt altan. Det finns badrum med dusch och toalett och i köket finns det kylskåp, diskmaskin, 4 induktions kokplattor och ugn.  

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:650 m
Avstånd till lift:700 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:250 m
Avstånd till affärer:150 m
Avstånd till skiduthyrning:700 m
Faciliteter
WifiJa
ParkeringJa
Boendet
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderNej (kan hyras för 15€ inkl. handduk)
HanddukarNej (kan hyras för 15€ inkl. lakan)
TVJa
UgnJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta