Skip to main content

Hotel "Mollino rooms" (Antal stjärnor: 3½ stjärnor)

Mollino Rooms ligger i byggnaden Casa del Sole centralt i Cervinia. Här bor du endast 100 m från kabinliften Plan Maison och 150 m från gågatan i centrum. Ägaren Enzo tar hand om er på bästa sätt med förstklassig service. Han hjälper gärna till lokala tips om Cervinia och skidområdet.

Mollino Rooms har sin egen våning med 6 rymliga rum med modern alpin stil och bekväma sängar. Det finns möjlighet för att välja rum med både dubbelsäng eller enkelsängar och några av rummen har även utsikt mot ikoniska Matterhorn. I huset finns det skidförvaring med ett skåp per rum samt pjäxvärmare. 

Bo bekvämt med frukostbuffé eller halvpension centralt i Cervinia
Frukostbuffén serverat i husets charmiga frukostrum. Här hittar du allt från juice, färskt bröd och hembakade kakor till frukt och bär, yoghurt, lokal pålägg, ostar, ägg och marmelad m.m. Önskar du halvpension med middagar finns det möjlighet att hemifrån köpa till en 3-rätters meny på Hotel Astoria, som ligger bara 50 meter från Mollin Rooms.

Arkitekten Carlo Mollino byggde Casa del Sole mellan 1947-1955. Det är efter honom som Mollino Rooms har fått sitt namn, och är idag ett mycket populärt hotell i Cervinia.

Välkomna till Mollino Rooms!

Se fler hotell, lägenheter och skidresor till Cervinia. Här hittar du alla våra skidresor till Italien.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:150 m
Avstånd till lift:100 m
Avstånd till centrum:150 m
Avstånd till affärer:150 m
Avstånd till skiduthyrning:275 m
Faciliteter
WifiJa
SkidförvaringJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
Inkl. HalvpensionMot tillägg (Middagar på Hotell Astoria)
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta