Skip to main content

Lägenheter "Red Fox Lodge" (Antal stjärnor: 3½ stjärnor)

Lägenhetshotell som är nybyggt inför säsongen 2019/2020. Här bor du 250 m ifrån Cervinias charmiga huvudgata och 300 m ifrån närmaste lift.  

Red Fox Lodge består av totalt 9 lägenheter med plats för 2 till 6 personer. Är ni ett större sällskap eller en grupp av vänner kan flera lägenheter kopplas ihop. Alternativt kan man boka en hel våning med 3 lägenheter på totalt 152 kvm och med plats till 12 personer. 

Samtliga lägenheter är inredda moderna alpinstil och har välutrustade med kök (pentry i 1-rumslägenheten), matplats och badrum samt balkong.  

På entréplan finns en mysig lounge med soffor, fåtöljer och gott om sällskapsytor. Här kan man koppla av med något gott att dricka framför kaminen efter dagens skidåkning.  

Som gäst på Red Fox Lodge ingår även en välsmakande frukostbuffé som serveras i loungen. På bottenplan finns skidförvaring för respektive lägenhet samt pjäxtork. 

Red Fox Lodge är det perfekta valet för dig som vill bo bekvämt i moderna lägenheter och med lite extra service och komfort i Cervinia. 

Få mer inspiration för din skidsemester till Italien och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Cervinia här.

Gästomdömen

Gästbetyg
4,7 / 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 44 omdömen
  • Mkt trevligt äldre par som gjorde allt för att vi skulle trivas. Rekommenderas varmt.
    Lars-Erik

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:200 m
Avstånd till lift:300 m
Avstånd till centrum:250 m
Avstånd till affärer:250 m
Avstånd till skiduthyrning:150 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta