Skip to main content

Hotel "Sertorelli Sportshotel" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Ett härligt fyrstjärnigt sporthotell med mottot att du kommer som en gäst och lämnar som en vän. Resan började redan i slutat av 1800-talet av bergsguiden Sertorelli och har genom historien växt fram till det gästvänliga hotell det är idag. Det ligger i början av Cervina by med närhet till både liftar och byliv, men för extra bekvämlighet erbjuder hotellet en privat shuttle för sina gäster.  

Hotellets 70 rum är alla välkomnande och den perfekta platsen att vila upp sig efter en fartfylld dag. De finns hotellrum i olika kategorier och du kan välja mellan comfort, deluxe, junior suiter eller suiter. Rummen är rymliga och stilfullt inredda och har dusch och toalett, TV, safety box och WiFi. 

På Sertorelli Sporthotel kan du skämma bort dig själv i hotellets läckra spa- och wellnessavdelning där du bland annat hittar pool, bastu, turkisk bad, jacuzzi och ett stort urval av olika spabehandlingar (mot avgift).  

I hotellets restaurang kan du njuta av goda gourmeträtter tillagade av lokala råvaror med utgångspunkt från Aosta-dalen. Dessutom är hela hotellet ECO-friendly med solcellspaneler på en yta av 121 m2, vatten från sin privata källa samt laddstolpar för el-bilar.  

Få mer inspiration för din skidsemester till Italien och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Cervinia här.

Gästomdömen

Gästbetyg
4,5 / 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 56 omdömen
  • Bra hotell i bra läge. Hotellet hade enkel transport till och från backen. Nära centrum. Bra service på hotellet.
    Robert

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:300 m
Avstånd till lift:375 m
Avstånd till skidbuss:Ja (Shuttle Buss)
Avstånd till centrum:150 m
Avstånd till affärer:150 m
Avstånd till skiduthyrning:300 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
LekrumJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta