Skip to main content

Hotel "Valtur Cervinia Cristallino" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Hotel Valtur Cervinia Cristallino är ett nyrenoverad resort som innehåller allt du drömmer om på en skidsemester. Hotellet ligger i lugna och vackra omgivningar med fortfarande med närhet till både byn och skidåkningen. 

Hotellet består av en 5-stjärnig del och två 4-stjärniga delar som alla är sammankopplade via underjordiska passager. I huvudbyggnaden Cristallo ligger alla faciliteter såsom restaurang, lounge, bar,  stort poolområde, SPA, relaxavdelning och de 5-stjärniga rummen.
De 4-stjärniga rummen ligger i de tillhörande byggnaderna "Cristallino 1 & 2". Samtliga 4-stjärniga rum är delvis renoverade till säsongen 22/23 med nya badrum, golv och nya sängar.

Hotellet har ett brett utbud av faciliteter för alla åldrar. I hotellets lounge och bar kan du njuta av en drink eller en god kopp italienskt kaffe framför den öppna spisen. I baren blir det uppträdanden varje kväll med liveband, DJ:s, shower mm. För de yngre i familjen finns det lekrum, gaming-rum och en "Kids & Teen club" med ett program fullt av aktiviteter för barn och tonåringar i åldrarna 3-18 år.

1.450 kvm relaxavdelning med swimmingpool och SPA
Du får inte missa att besöka den stora relaxavdelningen med swimmingpool och SPA-avdelning med bland annat bastu, ångbastu,  jacuzzi och möjlighet att boka massage.

Poolområdet är gratis och har en 220 kvm stor swimmingpool med hydromassagestrålar samt en 40 kvm barnpool. Vill du besöka SPA-avdelningen bokar du tid då det max finns plats till 35 personer åt gången för att säkerställa en optimal upplevelse. Det kostar ca. 30 euro för 60 min använda SPA-avdelningen.

Skidsemester med extra allt och halvpension
Din 4-stjärniga vistelse inkluderar halvpension som serveras i huvudbyggnadens restaurang "Gargantua". På morgonen dukas det fram en stor frukostbuffé med både kalla och varma alternativ. På eftermiddagen finns det snacks i loungen innan en middagsbuffé serveras på kvällen. Buffén har ett stort utbud av förrätter, huvudrätter och självklart massvis av goda desserter. 

Privata shuttlebussar och rullband till backen
För att komma till liften och backarna kan du antingen ta hotellets privata shuttlebussar som kör dig direkt till och från huvudliften "Plan Maison". Alternativt kan du använda hotellets rullband som du smidigt kommer till via en hiss från skidkällaren. Från rullbandet åker du skidor via pist nr 16 som tar dig till närheten av liftarna "Plan Maison" och "Cielo Alto". Här ifrån har du en bra utgångspunkt att ta dig vidare ut i Cervinias stora skidområde.

På Hotel Valtur Cervinia Cristallino finns allt du behöver för en lyckad och avkopplande skidsemester i Cervinia. Hotellet passar bra till familjer, par samt större sällskap och grupper som reser tillsammans.

Få mer inspiration för din skidsemester till Italien och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Cervinia här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:200 m
Avstånd till lift:700 m
Avstånd till skidbuss:0 m (privat shuttle Buss)
Avstånd till centrum:1000 m
Avstånd till affärer:1000 m
Avstånd till skiduthyrning:1000 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa (mot betalning)
ÅngbastuJa
Swimming poolJa
GymJa
KonferansrumJa
LekrumJa
ParkeringJa (mot betalning)
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa (dusch)
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta