Skip to main content

Au Charmant Petit Lac Spa & Park Hotel (Antal stjärnor: 5 stjärnor)

I hjärtat av Champoluc ligger detta 5-stjärniga spa- och designhotell. Här möts du av professionalism och lyx på högsta nivå med fantastisk utsikt över dalen. Denna arkitektoniska pärla är byggd i trä med hållbarhet som fokus.  

En stor och välsmakande frukostbuffé är inkluderad i din vistelse till Charmant Petit Lac Spa & Park Hotel. Dessutom kan du köpa till middag på hotellet vilken serveras i en av hotellets restauranger. Hotellets ägare arbetar hårt för att servera mat på högsta nivå, med målet att en dag bli belönade med en Michelin-stjärna. Därtill erbjuder hotellet också en fantastisk vinprovning i kombination med en god middag för lite extra lyx.  

Rummen är lyxigt inredda med bland annat “walk-in closet” och balkong, så oavsett om du bor i ett Classic rum på ca 22 m² eller om du väljer den största suiten på ca 50 m², så kommer du bo helt fantastiskt och trevligt.  

Som namnet “Lac spa” ger ledtrådar om så har hotellet naturligtvis en härlig spa- och wellnessavdelning. Med fin utsikt över naturen kan du simma i poolen med motstömszon, njuta i poolens spabadszon eller bara slappna av i relaxstolarna. Det finns också finsk bastu, turkiskt bad m.m. Dessutom finns det möjlighet att boka massage eller andra behandlingar (mot avgift). Pool området är öppet för alla gäster fram till kl. 17.00, därefter är det åldersgräns på 14 år. Tillträde till spa-området har alltid en åldersgräns 14 år.  

Charmant Petit Lac Spa & Park Hotel är Champolucs härliga lyxhotell.  

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:250 m
Avstånd till lift:250 m
Avstånd till centrum:300 m
Avstånd till affärer:300 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
Swimming poolJa
KonferansrumJa
LekrumJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
Inkl. HalvpensionKan köpas till
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
MinibarJa

Bykarta