Skip to main content

Hotel "Bellevue Champoluc" (Antal stjärnor: 3 stjärnor)

Hotell Bellevue drivs av syskonen Gabrielle och Federica som hälsar er välkomna till deras charmiga hotell i hjärtat av Champoluc. 
Hotellet ligger 450 m från liften Crest. Byns centrum med butiker, restauranger och vinbarer ligger precis runt hörnet. 

Alla rum är trevligt inredda i trä- och stenmaterial. Rummen har badrum med wc/dusch och är utrustade med hårtork, minibar, TV och WiFi.  De flesta rummen har även balkong eller terrass med utsikt mot Monte Rosa glaciären eller Ayas-dalen. 

I hotellets restaurang serveras en välsmakande halvpension med lokala rätter från det italienska köket. På kvällarna kan man välja på olika förrätter, huvudrätter och dessert. Dessutom finns det ett stort utbud av italienska viner. På morgonen dukas det upp en frukostbuffé med det man behöver för att vara redo för dagens skidåkning.

På eftermiddagen kan man koppla av med något gott att dricka i hotellets bibliotek eller framför den öppna spisen i loungen. Hotellet har även en mindre SPA-område där man mot en liten betalning (ca 8€) kan njuta av bastu och jacuzzi. Det finns även skidförvaring och parkeringsplatser till hotellets gäster. 

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:400 m
Avstånd till lift:450 m
Avstånd till skidbuss:100 m
Avstånd till centrum:100 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:400 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
RestaurangJa
LoungeJa
SkidförvaringJa
BastuJa
JacuzziJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa

Bykarta