Skip to main content

Hotel "Breithorn" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Hotel Breithorn är ett av de mest ikoniska hotellen i Champoluc med en historia som sträcker sig tillbaka till 1903. Även om hotellet har genomgått flera renoveringar genom åren så har man ändå lyckats bevara den klassiska stilen och atmosfären. På Hotel Breithorn bor du mitt på gågatan i Champoluc och bara 500 meter från liften och där backen kommer ner till byn. 

Inklusive frukostbuffé med möjlighet att köpa till middagar
Under din vistelse på Hotel Breithorn ingår en välsmakande frukostbuffé som varje morgon dukas upp i hotellets restaurang. På hotellet finns det även à la carte restaurang där man kan köpa till de middagarna man önskar under veckan. Menyn har såväl internationella och italienska rätter samt lokala specialiteter från Aostadalen.

Alternativt kan man köpa till ett middagspaket hemifrån som inkluderar 4 stycken 3-rätters middagar på 4 olika restauranger i Champoluc. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill få uppleva olika lokala matupplevelser under skidsemestern. De 4 restaurangerna är Restaurant Il Balivo, Brasserie du Breithorn, Luppolo e Grano samt restaurangen på hotellet med en trevlig vinkällare. Innan ankomst får du information om datumen för dina bokningar på de 4 olika restaurangerna.

SPA-avdelning eller en drink framför brasan
Efter en aktiv dag fylld med skidåkning kan du koppla av i hotellets SPA-avdelning med bubbelpool och jacuzzi. Eller varför inte koppla av med något gott att dricka i hotellets lounge med soffgrupper och öppen spis.

Ett perfekt val för dig som vill bo med bra komfort och autentisk atmosfär i hjärtat av Champoluc.

Mer inspiration till skidsemestern?Se fler skidresor till Champoluc här och alla skidresor till Italien här.

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:500 m
Avstånd till lift:500 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:50 m
Avstånd till affärer:200 m
Avstånd till skiduthyrning:450 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
JacuzziJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
Inkl. HalvpensionKan köpas till
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta