Skip to main content

Lägenheter "Residence Les Coupoles" (Antal stjärnor: 3 stjärnor)

Det finns flera fördelar med att bo på Residence Les Coupoles i Champoluc. När du bor här har du bland annat frukost inkluderat i din vistelse, och komplexet erbjuder även ett trevligt wellnessområde med pool och en mysig lounge med eldstad.

Lägenheterna är belägna i hjärtat av Champoluc, och liften finner man endast 450 meter bort. Det finns även möjlighet att ta den gratis skidbussen som stannar få hundra meter ifrån komplexet. 

Huset består av totalt 28 lägenheter som är inredda med ett lättutrustat kök, badrum och balkong. Samtliga lägenheter inkluderar handdukkar, lakan, hårfön, gratis Wi-Fi samt. slutstädning. Under din vistelse på Les Coupoles är frukostbuffé inkluderat, och den består av flera olika lokala råvaror. När det är dags för middag kan du besöka någon av byns trevliga resturanger. 

Efter en härlig dag i backen kan du njuta framför eldstaden i loungen eller slappna av i husets wellnessområde, där du finner bastu, inomhuspool och hydromassage. I trädgården finns en utomhusjacuzzi som kan bokas för 20€ per person inkl. ett glas vin. 

Gratis skidförvaring vid liften
När du bor på Residence Les Coupoles får du som ett extra plus tillgång till ett gratis skidförvaring med pjäxvärmare hos Tako Ski Rental, som ligger precis vid liften. Du slipper därför för att släpa din utrustning mellan lägenheten och liften efter en lång skiddag. 

Se fler hotell och lägenheter för din skidresa till Champoluc här och läs mer om alla våra skidresor till Italien här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:450 m
Avstånd till lift:400 m
Avstånd till skidbuss:100 m
Avstånd till centrum:100 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:400 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
JacuzziJa (mod gebyr)
Swimming poolJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
UgnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta