Skip to main content

Lac Salin Spa & Mountain Resort (Antal stjärnor: 4½ stjärnor)

Läckert lyxhotell med ski-in/ski-out läge där du har allt under ett och samma tak. Njut av en drink i hotellets trevliga bar och lounge och ta sedan vidare till hotellets restaurang för en härlig 4-rätters middag som är inkluderad i halvpensionen. Här skämmer du bort smaklökarna med lokala och rustika rätter från det italienska köket. Hotellets välsorterade vinkällare erbjuder en stor mängd lokala och internationella viner för att kombinera till middagen.  

Wellness- & Spa-avdelningen 
Den nya och stora wellness- och Spa-avdelningen är en upplevelse i sig. Här hittar du härliga faciliteter som: pool, bastu, ångbastu, jacuzzi, gym, yoga och ett sort urval av spabehandlingar (mot avgift) att välja mellan.  

Det finns rum i många olika kategorier, men är generellt rymliga och modernt inredda. De har alla bäddsoffa som kan användas både som extrasäng eller sittplats. Det finns balkong med fin utsikt mot bergen eller mot Livigno by. Dessutom har alla rum tv, telefon, wifi samt dusch och toalett med hårtork. 

Lac Salin Spa & Mountain Resort är för er som vill njuta lite extra av skidsemestern.  

Få mer inspiration för din skidsemester till Italien och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Livigno här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:50 m
Avstånd till lift:50 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:800 m
Avstånd till affärer:800 m
Avstånd till skiduthyrning:50 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
KonferansrumJa
LekrumJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa

Bykarta