Skip to main content

Grand Hotel Sestriere (Antal stjärnor: 3½ stjärnor)

Grand Hotel Sestriere är som namnet antyder, ett stort och anrikt hotell mitt i Sestriere. Centrumkärnan omsluter hotellet och vart du än är påväg i byn kan du nå det genom en kort promenad från hotellet.  

Hotellet erbjuder flera olika rumskategorier men gemensamt för dem alla är att de har dusch och toalett, hårtork, telefon, TV och safety box.  

Det finns två restauranger på hotellet. “Restaurant Central” är restaurangen där halvpensionen serveras. Varje morgonen dukas det upp en stor frukostbuffé och på kvällarna serveras en middagsbuffé. Onsdagar arrangerar hotellet däremot en galakväll med bordsservering, då hotellet sätter menyn vilket brukar vara en trevlig tillställning.  

Hotellets andra restaurangen tillika vinkällare heter “La Vineria del Colle”. Här kan du boka bord för antingen vinprovning, middag eller båda delarna kombinerade. Det är en fantastisk upplevelse som vi varmt rekommenderar att unna er när ni besöker Grand Hotel Sestriere.  

SPA-avdelningen på hotellet är en härlig upplevelse där du kan slappna av i bastu, jacuzzi och relax-stolar. Var uppmärksam på att hotellet tar extra betalt för inträde (ca. 20€ per person och dag) och att det är en åldersgräns på 12 år. 

Välkommen till Grand Hotel i Sestriere.  

Se fler hotell, lägenheter och skidresor till Sestriere. Här hittar du alla våra skidresor till Italien.

Gästomdömen

Gästbetyg
3,8 / 5
: 3 av 5 stjärnor
Baserat på 104 omdömen

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:550 m
Avstånd till lift:550 m
Avstånd till skidbuss:40 m
Avstånd till centrum:100 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:600 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
KonferansrumJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta