Skip to main content

Hotel "Shackleton" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Hotel Shackleton beskrivs enligt många Sestriere´s bästa hotell - här kommer service och komfort i första hand! 

Hotellet byggdes och ritades av nuvarande ägaren Davide, som värdesätter att alla gäster ska ha en fantastisk skidsemester. Därför kommer du uppleva att varje detalj är väl genomtänkt. Dessutom älskar Davide att åka skidor, så självklart har han en egen skidskola där gästerna kan boka honom som instruktör. Och för gästernas bekvämlighet har han ordnat ett skidförråd vid backens som är gratis för Hotel Shackleton's  gäster. 

Hotellet har en modern design med stora glaspartier och en fantastisk utsikt från i stort sett hela hotellet, speciellt från loungen på översta våningen där det är mysig afterski flera dagar i veckan. 

I hotellets ljusa restaurang avnjuts varje morgon en generös frukostbuffé med allt vad du behöver för dagens skidåkning. Önskar du bo med halvpension går det att köpa till hemifrån och du får då en utsökt meny varje kväll med fokus på det italienska köket. 

Behöver kroppen slappna av efter en lång dags skidåkning finns en nybyggd relaxssavdelning med bastu och ångbastu. Vill du skämma bort dig själv med massage går det att boka mot en extra avgift.

Hotellet ligger granne med byns allmänna simhall med både utomhus- och inomhuspoolen som kan besökas mot en mindre avgift.
För barnen finns ett underhållande lekrum och det finns även möjlighet till barnpassning vid behov. 

Samtliga rum är stora och rymliga och har minibar, WiFi, balkong eller terrass. Det finns rum i flera olika storlekar och kateforier från 20m2 och upp till hela 58m2.

Boka en vistelse hos Davide och du kan se fram emot en fulländad skidsemester i Sestriere. 

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:600 m
Avstånd till lift:600 m
Avstånd till skidbuss:200 m
Avstånd till centrum:200 m
Avstånd till affärer:200 m
Avstånd till skiduthyrning:600 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
Swimming poolJa (Mot avgift)
GymJa
LekrumJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
MinibarJa

Bykarta