Skip to main content

Hotel "Astoria Ischgl" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Med bästa läge precis intill liften Silvrettabahn och direkt i hjärtat av Ischgl hittar du mysiga Hotel Astoria. Här står hotellets ägare, familjen Zangerl, redo att ge dig ett varmt välkomnande till härliga Ischgl.  

Hotellet är löpande renoverat och du hittar fina och rymliga rum. Det finns flera olika rumstyper med plats för 2-3 personer. Alla rum är inredda med eget badrum med toalett och dusch, minikylskåp, TV och några av rummen har balkong. 

En dag i skidbackarna börjar med en god och rejäl frukost. På Hotel Astoria behöver du inte tänka på annat än att slå dig ner i hotellets mysiga restaurang som varje morgon serverar en god frukostbuffé med ett urval av läckra råvaror. På kvällarna kan du utforska byns många olika restauranger. 

Hotellet har en härlig wellnessavdelning där du bland annat hittar finsk bastu, infraröd bastu, badtunna och det klassiska "ruheraum" som är ett område med relaxstolar. 

Hotel Astoria är perfekt för en oförglömlig semester i Ischgl! 

Få mer inspiration för din skidsemester till Österrike och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Ischgl här.

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:150 m
Avstånd till lift:25 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:50 m
Avstånd till affärer:50 m
Avstånd till skiduthyrning:150 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
RestaurangJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta