Skip to main content

Hotel "Gramaser" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Hotel Gramaser ägs av familjen Ganahl sedan 1978 som tar väl hand om sitt fina 4-stjärniga hotell. Under årens gång har hotellet byggts ut och renoverats och består idag av 60 rum, två restauranger och ett wellnessområde.  

Hotellet ligger på huvudgatan i Ischgl med ca. 300 meter till huvudliften Silvrettabahn och med närhet till både butiker och restauranger och afterski. Efter en dag i backen kan du njuta av ett gott glas vin eller en cocktail framför den öppna spisen i hotellbaren.   

Hotellets trevliga restaurang serveras varje morgon en stor frukostbuffé och till kvällen bjuds det på en välsmakande 5-rätters middagsmeny, med både lokala och internationella rätter. Hotellets andra restaurang heter Bodega och erbjuder Tapas för den som önskar.

Rummen finns i flera olika kategorier och storlekar men alla rum har dusch och toalett, badrock, hårtork, TV, telefon, WiFi och safety box.  

När trötta ben ska vilas kan ett besök i wellnessavdelningen komma väl till pass. Här finns det bland annat infraröd bastu, finsk bastu, ångbastu och avslappningsområde med relaxstolar. 

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:200 m
Avstånd till lift:300 m
Avstånd till centrum:0 m
Avstånd till affärer:100 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta