Skip to main content

Hotel "Gramaser" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Hotel Gramaser ägs av familjen Ganahl sedan 1978 som tar väl hand om sitt fina 4-stjärniga hotell. Under årens gång har hotellet byggts ut och renoverats och består idag av 60 rum, två restauranger och ett wellnessområde.  

Hotellet ligger på huvudgatan i Ischgl med ca. 300 meter till huvudliften Silvrettabahn och med närhet till både butiker och restauranger och afterski. Efter en dag i backen kan du njuta av ett gott glas vin eller en cocktail framför den öppna spisen i hotellbaren.   

Hotellets trevliga restaurang serveras varje morgon en stor frukostbuffé och till kvällen bjuds det på en välsmakande 5-rätters middagsmeny, med både lokala och internationella rätter. Hotellets andra restaurang heter Bodega och erbjuder Tapas för den som önskar.

Rummen finns i flera olika kategorier och storlekar men alla rum har dusch och toalett, badrock, hårtork, TV, telefon, WiFi och safety box.  

När trötta ben ska vilas kan ett besök i wellnessavdelningen komma väl till pass. Här finns det bland annat infraröd bastu, finsk bastu, ångbastu och avslappningsområde med relaxstolar. 

Se fler hotell och lägenheter för din skidresa till Ischgl här och läs mer om alla våra skidresor till Österrike här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:200 m
Avstånd till lift:300 m
Avstånd till centrum:0 m
Avstånd till affärer:100 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta