Skip to main content

Hotel "Madlein" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Ett alldeles unikt hotell som är världsberömt för Philippe Starcks design, Paris Hilton samt nattklubben Pacha som ligger i bottenvåningen på hotellet. Detta designhotell är en upplevelse i sig själv.  

Efter en läcker frukost är det en kort promenad till liften Pardatschgratbahn som snabbt och enkelt tar er ut i Ischgls stora skidsystem. Inte långt från hotellet finns by-hissen som du kan använda när du tagit backen ner för att avluta din skiddag.  

I hotellets trevliga bar och lounge kan du njuta av något gott att dricka efter en dag i backen, annars finns också det härliga wellness-området att besöka. Här finns det utomhus jacuzzi, bastu, hamam, pool och möjlighet för flertalet olika behandlingar (mot avgift).  

Det finns olika rumskategorier att välja mellan där några är inredda i mer traditionell österrikisk stil och andra är designrum med modern inredning i både möbler och tyg. Alla rum har dusch, toalett, hygienartiklar, badrock, tofflor, telefon, TV, safety box, WiFi och balkong.  

I hotellets restaurang serveras det en läcker 5-rätters kvällsmeny med valmöjligheter. Till middagen finns en välfylld vin- och dryckeslista där valmöjligheterna är många.  

Här får du ett av alpernas bäst genomförda hotellkoncept.  

Få mer inspiration för din skidsemester till Österrike och se vårt stora utbud av hotell, lägenheter och skidresor till Ischgl här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:200 m
Avstånd till lift:200 m
Avstånd till skidbuss:300 m
Avstånd till centrum:400 m
Avstånd till affärer:250 m
Avstånd till skiduthyrning:200 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
KonferansrumJa
LekrumJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta