Skip to main content

Hotel "Madlein" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Ett alldeles unikt hotell som är världsberömt för Philippe Starcks design, Paris Hilton samt nattklubben Pacha som ligger i bottenvåningen på hotellet. Detta designhotell är en upplevelse i sig själv.  

Efter en läcker frukost är det en kort promenad till liften Pardatschgratbahn som snabbt och enkelt tar er ut i Ischgls stora skidsystem. Inte långt från hotellet finns by-hissen som du kan använda när du tagit backen ner för att avluta din skiddag.  

I hotellets trevliga bar och lounge kan du njuta av något gott att dricka efter en dag i backen, annars finns också det härliga wellness-området att besöka. Här finns det utomhus jacuzzi, bastu, hamam, pool och möjlighet för flertalet olika behandlingar (mot avgift).  

Det finns olika rumskategorier att välja mellan där några är inredda i mer traditionell österrikisk stil och andra är designrum med modern inredning i både möbler och tyg. Alla rum har dusch, toalett, hygienartiklar, badrock, tofflor, telefon, TV, safety box, WiFi och balkong.  

I hotellets restaurang serveras det en läcker 5-rätters kvällsmeny med valmöjligheter. Till middagen finns en välfylld vin- och dryckeslista där valmöjligheterna är många.  

Här får du ett av alpernas bäst genomförda hotellkoncept.  

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:200 m
Avstånd till lift:200 m
Avstånd till skidbuss:300 m
Avstånd till centrum:400 m
Avstånd till affärer:250 m
Avstånd till skiduthyrning:200 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
KonferansrumJa
LekrumJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta