Skip to main content

Hotel "Persura" (Antal stjärnor: 3 stjärnor)

Ett genuint och familjeägt hotell med bra läge i centrala Ischgl. Från Hotel Persura är det bara några få minuters promenad till centrum och skidåkningen har du hela vägen fram till dörren.  

Börja dagen med hotellets läckra frukostbuffé innan du tar dig till liften. Silvrettabahn som är en av huvudliftarna i byn ligger 250 m från hotellet och tar dig snabbt ut i Ischgl stora skidsystem. Avsluta skidåkningen med en öl eller cocktail i hotellets lounge och bar eller slappna av i hotellets wellnessområde. Här finns det bastu, ångbastu och relax-stolar att njuta av.  

Det finns flera olika rumskategorier att välja på men vanligast är dubbelrum med möjlighet för 1 extrasäng. Rummen är ljust och modernt inredda med trämöbler. Alla rum har dusch, toalett, hårtork, TV, safety box och WiFi. Några av rummen har balkong.  

På hotellet finns det reception, lounge och bar, frukostrestaurang, skidförvaringsmöjligheter samt parkeringen vid sidan av hotellet för hotellets gäster.  

Mer inspiration till skidsemestern?Se fler skidresor till Ischgl här och alla skidresor till Österrike här.

Gästomdömen

Gästbetyg
4,2 / 5
: 4 av 5 stjärnor
Baserat på 15 omdömen
  • Frukosten var inte den mest roliga men helt ok. Stora rymliga rum. Lugnt läge utan oväsen. Helhetsupplevelsen var bra.
    Annika

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:50 m
Avstånd till lift:250 m
Avstånd till centrum:100 m
Avstånd till affärer:200 m
Avstånd till skiduthyrning:100 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. FrukostJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta