Skip to main content

Hotel "Alpinresort Sport & Spa" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Wellness och välbefinnande är vad som står på agendan på Alpin Resort Sport & Spa!  

Hotellet har ett fantastiskt läge i Saalbach med restauranger, barer och butiker precis utanför dörren. Liften och skidbackarna ligger en kort promenad på 150 meter från hotellet. Här ska du kunna njuta fullt ut av din semester till Saalbach-Hinterglemm. 

Det finns flera olika rumstyper med allt från standard dubbelrum till sviter. Alla rum är inredda i en mysig och modern stil med känsla för detaljer vilket är en perfekt plats att dra sig tillbaka till efter en dags skidåkning. 

Här bjuds du på helpension. Till frukost och lunch serveras en stor och utsökt buffé, sedan blir det eftermiddagssnacks i baren och till kvällen får du slå dig ner i restaurangen igen där det serveras en kvällsmeny. Du kan fritt dricka allt från öl, snaps, juice och kaffe med mera.  

Innan middagen kan du besöka den 1 000 m2 stora wellnessavdelningen (åldersgräns från 14 år) där det finns 4 pooler, 5 olika typer av bastur och 6 relaxavdelningar med avslappningsstolar. Om du inte har rört dig tillräckligt under dagen i backen finns det även ett gym där du kan ta träna ut den sista energin. 

Alpinresort Sport & Spa är perfekt för dig som vill kombinera en skidsemester med utsökt wellness och utan att behöva oroa dig för dagens måltider. 

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:100 m
Avstånd till lift:150 m
Avstånd till skidbuss:Ja
Avstånd till centrum:0 m
Avstånd till affärer:50 m
Avstånd till skiduthyrning:200 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
Boendet
Inkl. HelpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta