Skip to main content

Hotel "Post" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

I hjärtat av St. Anton och mitt på huvudgatan ligger ett historiskt hotell vid namn Hotel Post. Detta är byns första hotell grundat av Cark Schuler omkring 1896. Sedan 1980 drivs hotellet av familjen Alber som med respekt tagit hand om och bevarat dess historiska värden under löpande renoveringar.

På Hotel Post startar du dagen med en stor och smakfull morgonbuffé. Från hotellet är det gångavstånd till gondolliften Galtzigbahn och stolsliften Gampen som båda utgår från samma ställe som skidskdskola och barnliftarna. När ni efter en dag med skidåkning, kommer tillbaka till hotellet kan ni njuta av något gott att dricka i baren eller besöka hotellets wellnessavdelning med pool, jacuzzi, finsk bastu, ångbastu, infraröd bastu, isgrotta eller bara slappna av på hotellets vilostolar.

På hotellet finns det många olika rumskategorier och lägenheter med hög komfort. Gemensamt för dem alla är att de är ljusa, rymliga och inredda med TV, WiFi, safety box, minibar och hårtork samt eget badrum med badrock och tofflor.  

Halvpension är inkluderad i vistelsen och serveras i den trevliga restaurangen. Det bjuds på en 4-rätters meny med kulinariska upplevelser från både det lokala området och det internationella köket. Dessutom finns ett stort utbud av olika viner. 

Vill du sedan avsluta dagen med lite mer puls så ligger Piccadilly bar samt nattklubben Postkeller i källaren under hotellet.  

Mer inspiration till skidsemestern?Se fler skidresor till St. Anton här och alla skidresor till Österrike här.

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:300 m
Avstånd till lift:300 m
Avstånd till skidbuss:50 m
Avstånd till centrum:0 m
Avstånd till affärer:50 m
Avstånd till skiduthyrning:250 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa

Bykarta