Skip to main content

Hotel "Der Waldhof" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Ett mycket familjevänligt och populärt hotell med 4 stjärnor som ligger med kort avstånd till en blå backen som tar dig direkt ner till huvudliften CityXpress. 

Hotel Der Waldhof är ett halvpensionshotell där frukost och middag är inkluderat och serveras i hotellets restaurang. Varje morgon dukas det upp en stor frukostbuffé och till kvällen serveras en 3-rätters buffé innehållande förrättsbuffé, salladsbuffé, varmrättsbuffé och efterrättsbuffé. Vill man innan middagen pröva lite olika viner så erbjuder hotellet en vinprovning i vinkällaren (mot avgift).  

Alla rummen är rymliga och har dusch, toalett, TV, WiFi, minibar och balkong. Det finns flera olika rumskategorier där några är nyrenoverade. Vill man bo i de nyrenoverade rummen ska man boka “dubbelrum delux” eller “familjesuite”.  

Familjevänligt hotell med 1000 m² wellnessområde 
Hotel Der Waldhof har allt för dig som vill ha njutbar semester. Det stora wellnessområdet är uppdelat i två avdelningar. En avdelning där man måste vara minimum 18 år och som har 3 olika bastur, ångbastu, spabad och avslappningsområde. Den andra avdelningen är utan åldersgräns för hela familjen och som bland annat har en stor pool, familjbastu och mycket annat. Dessutom har hotellet en uppvärmd utomhus pool, gym och möjlighet för massagebehandlingar (mot avgift). 

Om barnen inte är trötta nog efter en dag med skidåkning så har hotellet en barnavdelning innehållande bland annat klättertorn med rutschbana, bollhav och rit-hörna med kritor och färgpennor. Det finns möjlighet att boka barnpassning och kostar från 12€ i timmen. Samtidigt finns det för de äldre barnen Playstation, Nintendo Wii och flera olika brädspel.  

Välkomna till familjevänliga och mycket populära Hotel Der Waldhof.  

Se fler hotell, lägenheter och skidresor till Zell am See. Här hittar du alla våra skidresor till Österrike.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:100 m
Avstånd till lift:500 m
Avstånd till centrum:400 m
Avstånd till affärer:400 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
KonferansrumJa
ParkeringJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta