Skip to main content

Hotel "Bergers Sporthotel" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

I hjärtat av Saalbach hittar du charmiga och familjedrivna Berger's Sporthotel. Hotellet byggdes redan 1921 och är ett av de första hotellen i byn. Endast 100 meter från hotellet ligget den ena huvudliften Schattberg X-press. 

Hotellet utstrålar historia och har en blandning av rustikt och modern inredning som skapar en hemtrevlig atmosfär. Samtliga 60 rum har eget badrum och är rymliga och håller en god standard. Det finns rum i flera olika storlekar med allt från dubbelrum, familjerum samt hotel-lägenheter för 4-6 personer.  

Vistelsen på Berger's Sporthotel inkluderar halvpension som serveras i hotellets trevliga restaurang. Innan dagens skidåkning serveras en frukostbuffé och på kvällarna en middagsmeny. Efter middagen kan man koppla av med något gott att dricka i hotellets lounge.  

Hotellet har en fin och modern SPA- och wellnessavdelning med bland inomhuspool, bastu och möjlighet för tillköp av behandlingar.  

Berger's Sporthotel är ett perfekt val för dig som vill bo centralt i Saalbach på ett anrikt hotell med trevliga faciliteter.  

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:200 m
Avstånd till lift:100 m
Avstånd till skidbuss:150 m
Avstånd till centrum:150 m
Avstånd till affärer:150 m
Avstånd till skiduthyrning:200 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
Swimming poolJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta