Skip to main content

Lägenheter Le Cristal de l'Alpe (Antal stjärnor: 4½ stjärnor)

Mitt i centrala Alpe d´Huez ligger detta chalethotell med lyxiga lägenheter med tillgång till spaavdelningen med bl.a. pool och jacuzzi.

Lägenheterna är inredda i modern chaletstil med läckra textilier och möbler i en kombination av trä och skinn. Gemensamt för alla lägenheter är att de har ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon och balkong, ett badrum med dusch och toalett, hårtork och handdukstork, köket är väl utrustat med bland annat spis, kylskåp, multiugn, diskmaskin, Senseo kaffemaskin, vattenkokare, mixer och brödrost.  

Den minsta lägenheten är 2-rumslägenheter är för 4 personer och innehåller ett sovrum med en dubbelsäng. De större lägenheterna har fler sovrum men innehåller enbart enkelsängar som skjuts ihop till dubbelsängar. Den största lägenheten har plats till 10 personer och har 2 två våningar.  

Det första du möter vid ankomst är det trevliga receptionsområdet med soffor, öppen spis och TV. En inbjudande plats att stanna upp och läsa dagen nyheter på. Vill du hitta lugnet kan du besöka spaavdelningen “Ô des Cimes” där du har inomhuspool, bastu, turkiskt bad, jacuzzi och möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift). Dessutom finns det gym för den som vill röra på sig lite extra.  

Här har du boendet där du enkelt kan kombinera restaurangbesök med mysiga matlagningskvällar.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:150 m
Avstånd till lift:150 m
Avstånd till skidbuss:100 m
Avstånd till centrum:50 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:100 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
Boendet
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
UgnJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta