Skip to main content

Lägenheter "Residence Prestige l’Eclose" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Till vintern 2022/2023 öppnade detta lyxiga lägenhets- och hotellkomplex som har allt du behöver för en fantastisk skidsemester. 

Detta är komplexets lägenhetsdel med moderna lägenheter (om du hellre önskar bo på hotellet så besök: Hotel "Prestige l'Eclose". I komplexet finns restaurang, lounge, bar, reception, barnavdelning, minilivs och en stora wellnessavdelning. 

Här bestämmer du själv om vistelsen ska vara utan måltider eller inkludera frukost eller halvpension. Om du väljer att köpa till frukost serveras du varje dag en stor frukostbuffé. Väljer du istället halvpension serveras både frukost och middag varje dag, och det enda du behöver tänka på är lunch i backen. 

I wellnessavdelningen kan du besöka den stora poolen och barnpoolen utan extra kostnad. Önskar du lite extra motion är även gymmet gratis att använda. Dessutom finns en trevlig bastu och hamamavdelning som kan besökas mot avgift och behöver kroppen lite massage går även detta att boka mot avgift. 

Precis utanför hotellet går liften som enkelt tar dig till skidåkningen på morgonen och efter en dagens skidåkning är det enkelt att ta sig tillbaka till hotellet. 

Det finns lägenheter i flera olika storlekar från 4 till 10 personer, så det finns plats för flera familjer eller större sällskap att bo tillsammans. Samtliga lägenheter är välutrustade med kök, badrum och WiFi.

Välkommen till nybygdda Residence Prestige l’Eclose!

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:100 m
Avstånd till lift:100 m
Avstånd till centrum:300 m
Avstånd till affärer:0 m
Avstånd till skiduthyrning:100 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
Swimming poolJa
GymJa
LekrumJa
ParkeringJa
Boendet
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta