Skip to main content

Lägenheter "Schloss Fischhorn" (Antal stjärnor: 3½ stjärnor)

Mer än en skidresa - i allra högsta grad. För vem vill inte bo på ett slott? Nu behöver du inte nöjas med att besöka ett slott, utan på Schloss Fischhorn kan du bo på ett fantastiskt slott med histora från 1200-talet.
Slottet är ombyggt till att rymma totalt 6 rymliga lägenheter med hög komfort och gott om har gemensamma sällskapsytor. Allt har verkligen tänkts igenom en extra gång för att kunna erbjuda en unik semesterupplevelse. 

En skidresa utöver det vanliga
Det är inte nog med den otroligt vackra utsidan med anrik historia, utan även insidan är överdådig med välvda tak, hög takhöjd, tjocka väggar, samt vackra dörrar och sniderier. Det har även tagits vara på på gamla och rustika möbler för att skapa den helt rätta atmosfären. Det är kanske lättare för dig att titta på bilderna och låta drömmen om ditt livs mest unika skidsemester skapas - för det här boendet är lite svårt att beskriva med ord.

Privat shuttlebuss till liften
Slottet är beläget i lugna omgivningar i ett skogsbryn strax utanför Zell am See. Varje morgon har du en privat shuttlebuss som kör dig till liften och på eftermiddagen tar du eneklt den lokala skidbussen tillbaka som stannar ca. 500 meter från slottet. En liten ansträgning för att bo så unikt.

Vardera lägenhet har ett välutrustat kök för matlagning, men du kan även promenera 1 km in till byn Bruck där det finns shoppingmöjligheter, restauranger och ett flertal barer. Om du vill ha mer att utforska är det 3 km till Schüttdorf och 5 km till Zell am See.
En taxi kostar ett par euro per person om du varit på afterski eller vill besöka centrum av Zell am See på kvällen.

På slottet kan du koppla av i relaxavdelningen med bastu efter dagens skidåkning. Det finns även ett stort gemensamt område där man kan umgås om man är ett större sällskap som reser tillsammans.
Vid fint väder kan du njuta av en skön vintersol på terrassen på innergården. Barnen kan leka i den stora slottsträdgården som erbjuder gott om plats för att bygga snögubbar, åka pulka och kasta snöbollar!

De 6 lägenheterna är alla rymliga med gott om plats för en bekväm skidsemester. Den minsta lägenheten till 4 personer är 62 kvm och den största lägenheten till 12 personer är hela 297 kvm.
Scrolla längre ner på sidan för att se alla lägenhetsbeskrivningar och bilder. Varje lägenhet är unikt inredd med sina egna vackra detaljer. Totalt finns det plats för 42 gäster på Schloss Fischhorn och vi har samtliga lägenheter under hela vintern.

Se fler hotell och lägenheter för din skidresa till Zell am See här och läs mer om alla våra skidresor till Österrike här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:2500 m
Avstånd till lift:2500 m
Avstånd till skidbuss:500 m
Avstånd till centrum:3000 m
Avstånd till affärer:700 m
Avstånd till skiduthyrning:2500 m
Faciliteter
WifiJa
HissJa
SkidförvaringJa
BastuJa
ParkeringJa
Boendet
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
UgnJa
MikrovågsugnJa
DiskmaskinJa
SpisJa
KylskåpJa

Bykarta