Skip to main content

Hotel "Das Neuhaus" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Mitt på gågatan i trevliga Saalbach by hittar du Hotel Die Neuhaus. Den centrala placeringen är perfekt och du har bara några få minuters promenad till huvudliften Bernkogelbahn som enkelt tar dig ut i skidområdet.  

Hotellet har i allt 77 rum som alla är inredda med minibar, platt-TV och WiFi. Samtliga rum har eget badrum med dusch, toalett, hårtork och morgonrockar.  

Halvpension är inkluderat för hotellets alla gäster. Det innebär att du varken behöver tänka på frukost eller middag, det gör hotellet åt dig. Varje morgon dukas det upp frukost i hotellets restaurang och till kvällen serveras det en god middag.  

1500 m2 wellnessavdelning står redo att ta emot dig och dina ömma muskler efter en dag med skidåkning. Här hittar du pool, ångbastu, finsk bastu, infraröd bastu, spa och mycket mer. Dessutom finns det möjlighet till att mot avgift boka massage eller andra spabehandlingar.  

Die Neuhaus har också tänkt på alla barn. Det finns ett lekrum att skoja i och ett par gånger om veckan bjuds det på underhållning. 

Se fler hotell, lägenheter och skidresor till Saalbach-Hinterglemm. Här hittar du alla våra skidresor till Österrike.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:100 m
Avstånd till lift:100 m
Avstånd till skidbuss:100 m
Avstånd till centrum:0 m
Avstånd till affärer:50 m
Avstånd till skiduthyrning:150 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
HissJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
LekrumJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa
MinibarJa

Bykarta