Skip to main content

Hotel "Panther'a" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Hotel Panther'a ligger mitt på Saalbachs huvudgata omgivet av mysiga restauranger och shopping. Bara 350 meter från hotellet hittar du liften och när du vill avsluta din skiddag har du möjlighet att åka skidor hela vägen fram till hotellet. 

Hotellet har nyligen renoverats och framstår stilrent och fräscht med modern inredning och bekväma möbler. På alla rum finns det eget badrum med dusch, toalett och hårtork, värdeskåp och kylskåp. Dessutom finns det Wi-Fi och TV. 

Välbefinnande och avkoppling står Hotel Panther'a härlig wellnessavdelning för. Wellnessavdelningen på 200m2 består av bland annat bastu, ångbastu, infraröd bastu och uppvärmd utomhuspool. Det är även möjligt att boka skönhetsbehandlingar mot avgift. 

I vistelsen ingår halvpension som serveras i hotellets mysiga restaurang. Halvpensionen består av en stor och utsökt frukostbuffé med specialiteter från regionen. På kvällen bjuds du på en kvällsmeny bestående av 4 rätter och en salladsbuffé. En gång i veckan serveras en temabuffé och för de yngre besökarna finns det en barnmeny att välja från. 

Se fler hotell och lägenheter för din skidresa till Saalbach-Hinterglemm här och läs mer om alla våra skidresor till Österrike här.

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:75 m
Avstånd till lift:75 m
Avstånd till skidbuss:300 m
Avstånd till centrum:0 m
Avstånd till affärer:150 m
Avstånd till skiduthyrning:300 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
LoungeJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
GymJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta