Skip to main content

Boka skidresa vintern 22/23

Skidresor till Alperna

Över 100 års erfarenhet

Vi kan garantera dig att din trygghet är vår högsta prioritet. Våra medarbetare har tillsammans över 100 års erfarenhet av att arrangera skidresor till alperna. Du kan därmed vara säker på att vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att du ska få en trygg och avkopplande skidsemester.

Vi har varit aktiva i branschen sedan 1989, och vårt signum har alltid varit att skapa trygga och minnesvärda skidupplevelser i alperna.

Skidsemester vintern 2022/2023

Sök bland vårt stora utbud av skidresor till alperna 2022/2023 och dröm dig bort till snötäckta alptoppar. Resorna kan bokas direkt via hemsidan och inför vintern kan du kan välja på mer än 386 olika hotell, lägenheter och privata chalet.  

23 resmål i Frankrike, Italien och Österrike

Vi har samlat alla våra favoriter - både resmål, hotell, lägenheter och chalet, så att du enkelt och bekvämt kan välja bland vårt stora utbud. Vi erbjuder 23 av de bästa skidorterna i Frankrike, Italien och Österrike.

Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp, inspiration eller förslag till er nästa skidsemester! 

Skidåkning eller full återbetalning

När du bokar en paketresa med oss reser du tryggt och säkert och är garanterad skidåkning eller full återbetalning (utan några extra försäkringar). Skulle svenska UD avråda från icke nödvändiga resor till ditt resmål 0-14 dagar innan avresa får du din resa avbokad och fullt återbetalad.

Kort sagt, antingen blir det skidåkning eller så får du hela resan återbetalad.

Välkommen till Skilink!