Skip to main content

Hotel "Crest Alpine Lodge & SPA" (Antal stjärnor: 3½ stjärnor)

Om Ski-in/ski-out och fantastisk utsikt är viktiga faktorer så är Crest Alpine Lodge & SPA hotellet för dig. Crest Alpine Lodge & SPA ligger uppe på berget med backar som närmsta granne och med fantastisk utsikt ut över bergen.  

När du kommer till Champoluc så tar du liften för att komma upp till hotellet och din packning transporterar hotellets personal sista biten till hotellet. Liften är öppen dagtid och är gratis för hotellets gäster. Även kvällstid går liften på tidpunkterna kl. 18.00, 19.30, 22.00 och 23.30, så även om du bor på berget kan du besöka byn för exempelvis ett gott glas vin på en av Champolucs trevliga barer och restauranger.  

Vistelsen på Crest Alpine Lodge & SPA inkluderar en god och italiensk inspirerad halvpension. Du serveras en stor frukost och en härlig middag varje dag med smaker från de lokala råvarorna från Aosta-dalen. Restaurangen har fått utmärkelsen ”Saveurs du Val d’Aoste” för deras storartade arbete att kunna kombinera de bästa råvarorna från Aosta-dalen.  

Crest Alpine Lodge & SPA har dessutom ett modernt wellness område. På samma sätt som hotellet restaurang är det byggt med stora panoramafönster som ger en fantastisk utsikt över bergen. Här hittar du bland annat finsk bastu, is-pool och ångbastu. Var dock uppmärksam på att wellness området har en åldersgräns på 16 år.  

Välkommen att njuta av din skidsemester på Crest Alpine Lodge & SPA i Champoluc.  

Rumstyper

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:0 m
Avstånd till lift:50 m
Avstånd till centrum:2500 m
Avstånd till affärer:2400 m
Avstånd till skiduthyrning:2100 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
KonferansrumJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta