Skip to main content

Hotel "Kristiana" (Antal stjärnor: 4 stjärnor)

Johann och Barbara Breitfuss står redo att hälsa dig välkommen till det traditionella Hotel & Art Kristiana beläget i hjärtat av Saalbach. Sedan 1926 har hotellet varit familjeägt och drevs då av Johanns farfar som ett 3-stjärnigt B&B. Hotellet har sedan dess renoverats och framstår nu som ett härligt 4-stjärnigt hotell där du möts av en varm atmosfär och en känsla av komfort och hemtrevnad. 

På Hotel & Art Kristiana är varje rum utsmyckat med en unik konstupplevelse målad av Johann Breitfuss. Förutom konsten kan du också njuta av den majestätiska utsikten över de omgivande Saalbach-bergen. 

Vistelsen inkluderar halvpensionen som består av en stor frukostbuffé med läckra lokala produkter och till kvällen serveras en välsmakande middagsmeny. Flera dagar i veckan är det temakvällar som bland annat italiensk kväll, Pinzgau-kväll och galamiddag. 

Efter dagens skidåkning kan du ladda batterierna genom att besöka den lugna atmosfären i hotellets spaavdelning. Här finns finsk bastu, aromatiskt ångbastu och infraröd bastu. 

Johann och Barbara ser fram emot att välkomna dig till Hotel & Art Kristiana! 

Hotellfakta

Avstånd
Avstånd till pist:200 m
Avstånd till lift:200 m
Avstånd till skidbuss:200 m
Avstånd till centrum:100 m
Avstånd till affärer:100 m
Avstånd till skiduthyrning:300 m
Faciliteter
WifiJa
ReceptionJa
BarJa
RestaurangJa
SkidförvaringJa
Wellness/SpaJa
BastuJa
ÅngbastuJa
Boendet
Inkl. HalvpensionJa
Balkong/terrassJa
ToalettJa
Dusch/badkarJa
SlutstädningJa
SängkläderJa
HanddukarJa
TVJa
HårtorkJa

Bykarta